Zonnecosmetica

Bij zonnestudio Vision bent u op het juiste adres voor deskundig advies op het gebied van zonnecosmetica. Onze deskundige medewerkers leggen u graag uit met welke producten u sneller bruin kunt worden en hoe u uw huid kunt beschermen tegen uitdroging en veroudering. Zonnestudio Vision biedt u een uitgebreid assortiment bruiningsversnellers en bruin versterkende crèmes van Devoted Creations.

Let op: Zonnecosmetica voor onder de zonnebank is door het gebrek aan beschermingsfactor niet geschikt voor gebruik in de buitenzon.

Bruiningsversneller:
Alle zonnecosmetica in ons assortiment is bruiningsversnellend en beschermt daarnaast tegen huidveroudering. Met een bruiningsversneller en bruin versterkende crèmes wordt u sneller bruin en blijft u langer bruin, doordat de melanine-aanmaak wordt gestimuleerd. Het is absoluut niet zo dat u eerder verbrandt door een bruiningsversneller. In onze zonnestudio’s verkopen wij alleen producten van Devoted Creations. Zonnecosmetica van Devoted Creations staat garant voor een uitstekende verzorging zonder minerale oliën: de producten werken in de huid, in plaats van erop. Een zakje van Devoted Creations voor uw gehele lichaam is al te krijgen voor 2,80 euro.

Geen SPF smeren:
Voor de zonnebank is het van belang dat u geen SPF (beschermingsfactor) smeert: deze zonnecosmetica is alleen voor gebruik onder de buitenzon. De SPF houdt de UV-straling tegen die u nodig heeft om een bruine kleur te krijgen. Met SPF-zonnecosmetica verbrandt u niet, maar wordt u onder de zonnebank ook niet bruin. De UV-straling wordt gedoseerd door het aantal minuten aan te passen.

Voorkom uitdroging:
Tijdens het zonnen droogt uw huid sneller uit. En een droge huid wordt moeilijker bruin: gebruik daarom een crème om uitdroging te voorkomen. Gewone bodylotion, dagcrèmes en zalfjes zijn niet geschikt om het vochtverlies onder een zonnebank tegen te gaan. Onze medewerkers adviseren u graag welke producten u wel kunt gebruiken.

Zonnecosmetica-tips:
Houd er rekening mee dat veel dagcrèmes beschermingsfactor 15 of hoger bevatten. Hierdoor wordt u minder snel bruin onder de zonnebank. Verwijder daarom uw dagcrème voordat u gaat zonnen. Wanneer uw benen moeilijk bruinen, kunt u ze voor het zonnen licht scrubben.Onze producten bevatten geen conserveringsmiddelen. Zakjes zonnecosmetica kunt u na opening nog één week bewaren, geopende flessen maximaal één tot anderhalf jaar.

Voor alle huidtypes hebben wij zonnecrèmes op voorraad, ook voor mensen met een allergie.