OVER ONS

Welkom bij Zonnestudio Vision

Zonnestudio Vision is toonaangevend in Amsterdam Oud-Zuid (Zuid en de Pijp) en omstreken. In ruim 20 jaar tijd heeft zonnestudio Vision constant verbeteringen doorgevoerd op het gebied van verantwoord zonnen.

Hoe pakken wij dit aan?

Zonnestudio Vision heeft opgeleid en gecertificeerd personeel dat kennis heeft van zonnebanken. Doormiddel van een huidtype analyse wordt u op maat geadviseerd.Tevens krijgt u advies over het gebruik van de juiste zonnecosmetica. Wij werken voornamelijk met cosmetica van Devoted Creations. Alle zonuren van de zonnebanken worden nauwkeurig bijgehouden. Onze lampen worden daardoor op tijd vervangen voor een optimaal en veilige bruiningsresultaat.Na ieder bezoek wordt de zonnebank professioneel gereinigd en wordt de bank voor u klaar gemaakt, inclusief handdoek, nazorg producten en een verfrissend snoepje. In onze make-up hoek wordt aan uw persoonlijke hygiƫne gedacht en kunt u gratis gebruik maken van o.a. deodorant en reinigingsproducten. Wij beschikken over de modernste Ergoline zonnebanken. Zo komen er uitsluitend UV-A en UV-B stralen uit de Ergoline zonnebanken en niet de schadelijke UV-C stralen. Door de hoge dosis UV-B behoudt u langer uw kleur.

Hoe ontvangen wij u?

Bij uw eerste bezoek krijgt u een gratis klantenpas. Middels een huidanalyse vragenformulier wordt uw huidtype bepaald. U zult hierna verder worden geadviseerd over welke zonnebank het beste bij u past en welke traject u het beste kunt doorlopen om een optimaal bruiningskleur te bereiken en te behouden. Middels uw aangemaakte pas kunnen wij u elke keer van het juiste persoonlijke advies voorzien en maakt u altijd deel uit van onze acties. Wij kunnen uw zonneactiviteiten uit het verleden elk moment voor u opvragen en u daaromtrent adviseren.