Beautysalon

 

Tanden bleken: 

In samenwerking met Nova-Clinics is het mogelijk uw tanden te bleken in de schoonheidssalon van Zonnestudio Vision. Nova-Clinics is gespecialiseerd in het bleken van tanden. Om de kwaliteit van het bleekproces te garanderen leiden zij hun eigen bleek specialisten op voor een optimaal en veilig bleekresultaat van uw tanden. Het is al mogelijk om uw tanden te bleken voor 45 euro.  Via de volgende link kunt u direct een afspraak maken:

[ONLINE AFSPRAAK PLANNEN]

 

 

Permanent haar verwijderen:

IPL

Door middel van IPL (Intense Pulsed Light) is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte door absorptie van het uiteindelijke doelorgaan. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 80-90% haarreductie wordt bereikt. U kunt momenteel gebruik maken van diverse kortingspakketten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wimperextensions:

Tevens is het mogelijk om wimperextensions te laten zetten door een erkend specialist in de schoonheidssalon van Zonnestudio Vision. Via het telefoonnummer: 06-41825469 kunt u direct een afspraak inplannen met de specialiste. Momenteel kunt u profiteren van diverse kortingspakketten:

One by one normaal van 64,95 voor 49,95;                    Mixed lashes normaal van 74,95 voor 59,95;

Volume lashes normaal 84,95 voor 69,95;                      Mega volume normaal 94,95 voor 79,95;

Lashlift normaal normaal 45,00 voor 39,00.