Verder te behandelen aandoeningen

Welke aandoeningen kun je nog meer met IPL behandelen?

Couperose: De storende verwijde rode bloedvaatjes in het gelaat en op de benen worden ‘verwijderd’ door het hoogenergetisch licht van de MedCos IPL. Het licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de storende rode bloedvaatjes.

verloop-ontstaan-acneAcne: Het hoogenergetisch licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de bacterie P. Acnes bestreden. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. De huid zal tot rust komen en de acne en rode gloed zal zienderogen verminderen.

huidverbetering-specialist-blog-stress-en-huidveroudering-500-x-300

Huidverbetering (rimpels): Het licht van de MedCos IPL wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid zienderogen zal verbeteren.